Integritetspolicy


Läs denna policy innan du använder vår webbplats, tjänster, produkter. Vattenpipan.com (“Företaget”, “vi”, “oss”) är engagerade i att vårda, skydda och respektera din integritet och skydda dina personuppgifter.

Vattenpipan.com värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vattenpipan.com följer alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information Vattenpipan.com samlar in och hur denna används.
Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Personuppgiftsansvarig

Vattenpipan.com, Candy Center i Stockholm, 920705-0346, Gustaf De Lavals Väg 10 A, 147 41 Tumba är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter samlar vi in ​​och varför

Personliga information

Vi samlar in information från dig när du använder vår webbplats, loggar in på ditt konto, gör ett köp, deltar i en tävling och/eller när du loggar ut. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, adress, din e-postadress, ditt telefonnummer och/eller ditt personnummer.

Vi dokumenterar kommunikationen som vi har med dig, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

Analytics

När du använder vår webbplats samlar våra spårningstjänstleverantörer som Google Analytics information genom att använda olika teknologier, inklusive cookies och pixeltaggar (som även kallas klara GIF-filer, webbbeacons eller pixlar).

Kontaktformulär

Vissa delar av webbplatsen använder kontaktformulär för att skapa ett e-postmeddelande riktat till oss (och bara oss).

Kontaktformulär tar emot personuppgifter som ditt namn och din e-postadress, som är nödvändiga för att generera sådan e-post och möjliggöra en smidig kommunikation. Lyckligtvis är det allt vi behöver och inga onödiga ytterligare uppgifter krävs från dig.

Självklart och tydligt använder vi inte informationen för marknadsföring.

Cookies

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor kommer att vara i ett år.

Om du har ett konto och du loggar in på den här sidan ställer vi in ​​en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Den här cookien innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger webbläsaren.

När du loggar in, kommer vi också att skapa flera cookies för att spara dina inloggningsuppgifter och dina skärmdisplayval. Inloggningskakorna varar i två dagar, och skärmalternativen cookies håller i ett år. Om du väljer “Kom ihåg mig” kommer din inloggning att fortsätta i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer inloggningskakorna att tas bort.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t ex videor, bilder, artiklar, produkter, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbyggda innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Vi använder mest inbyggda videor (från YouTube och Vimeo) och inbäddade tweets (från Twitter) och inlägg (från Facebook). De är ganska tillförlitliga med sin datahantering så förhoppningsvis finns det inget att oroa sig för.

Vem delar vi dina data med

Vi säljer inte våra användares privata personuppgifter. Och vi ger inte bort det heller.

Vi delar information om dig under de begränsade omständigheterna som anges nedan och med lämpliga garantier för din integritet:

Tredjepartsleverantörer: Vi kan dela information om dig med leverantörer av tredje part som behöver veta information om dig för att kunna erbjuda sina tjänster till oss, till dig eller din webbplats. Till exempel: Payson och Swish för att behandla dina betalningar online, bedrägeribekämpningstjänster för att analysera betalningstransaktioner, post-, chatt- och e-posttjänster för att hjälpa oss att kommunicera med dig.

Juridiska förfrågningar: Vi kan avslöja information om dig som svar på domstolsbeslut eller annan statlig begäran.

Företagsöverföringar: I samband med fusion, försäljning av företags tillgångar eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet av ett annat företag, eller i det osannolika fallet att Vattenpipan.com går ur drift eller går i konkurs, är användarinformation sannolikt en av tillgångarna som överförs eller förvärvas av en tredje part. Om någon av dessa händelser skulle hända, fortsätter denna sekretesspolicy att fortsätta att gälla för din information och den part som tar emot din information kan fortsätta att använda din information, men endast i enlighet med denna sekretesspolicy.

Med ditt samtycke: Vi får dela och avslöja information med ditt samtycke eller i din riktning.

Samlad eller avidentifierad information: Vi kan dela information som har aggregats eller rimligen identifierats, så att informationen inte rimligen kunde användas för att identifiera dig. Vi kan till exempel publicera aggregerad statistik om användningen av våra tjänster, identifierade skärmdumpar eller avkodade kodfragment.

Informationsskydd

För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder:
Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter såsom certifieringsteknik för webbläsare. Vidare har vi vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket.

Vattenpipan.com använder sig även bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.

Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges på Webbplatsen. Den kan alltså inte skickas per e-post.

Vattenpipan.com vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till Vattenpipan.com förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller om du vill säga upp ditt användarkonto, vänligen lämna korrekta uppgifter till Vattenpipan.com genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@vattenpipan.com.

Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Vilka rättigheter har du över dina uppgifter

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer kan du begära att du får en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har lämnat till oss.

Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi håller om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Utöver detta rekommenderar vi att du följer dessa riktlinjer:

  • Begränsa informationen som du tillhandahåller t.ex. Ange inte onödiga personuppgifter i kommentarfälten eller kontaktformulärs meddelanden.
  • Opt-out av elektronisk kommunikation. Du kan välja bort att få nyhetsbrev och reklammeddelanden från oss. Följ bara anvisningarna i dessa meddelanden. Om du väljer bort reklammeddelanden kan vi fortfarande skicka andra meddelanden, till exempel om ditt konto och juridiska meddelanden.
  • Ställ in din webbläsare för att avvisa cookies

Kontaktuppgifter

Om du har en fråga om denna sekretesspolicy, kontakta oss på info@vattenpipan.com

Sekretesspolicy ändringar

Vattenpipan.com förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på Webbplatsen.

Övriga information

Ifall en eventuell brist utnyttjas…

Ifall det blir en dataläckage från vår webblösning, kommer vi att omgående och senast inom 7 (sju) dagar att informera alla våra besökare om detta. Vi har denna frist för att eventuellt låta insatta myndigheter undersöka läckan innan.