Visa:
Shiazo - Two Apples, 100 gr.
Se videon om hur man använder denna produkt.
(öppnas i ett nytt fönster)


Shiazo är en världsnyhet i vattenpipans värld! Detta är en produkt som helt ersätter tobak och andra nikotinfria alternativ som avger rök och smak i samband med att en förbränning äger rum.

Shiazo består av speciella mineralstenar som har en otrolig förmåga att absorbera vätska.

Med en innovativ teknik och under högtryck pressas ånga och smak in i alla små porer som finns i dessa småstenar.

Shiazo används på precis samma sätt som vanlig vattenpiptobak och när stenarna hettas upp, så frigörs en tjock och mild ånga med intensiv smak. Det kommer att se ut och kännas som vanlig rök när den är som bäst. Den stora skillnaden är att det inte är rök, utan endast en simulering av rök.

Ingen förbränning äger rum, så det är inte rök man får i sig, utan endast ånga. Med andra ord så är detta det minst skadliga alternativet av vattenpiprökning.

OBS! Skaka burken i ca 10 sekunder innan användning och fyll keramikhuvudet upp till kanten för bäst resultat.
65:-

Vikt: 130g

Art nr: 03-0012
Användarbetyg och recensioner

Medelbetyg:
Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel

Slumpmässig kommentar:

Köpte denna i butik i Malmö. Var extremt taggad på att prova att röka stenar... men jag blev besviken. Rökbildningen är fantastisk, riktigt tjock och "krämig", men det känns meningslöst att röka något som är smaksatt när det inte smakar något. Jag kanske gör fel, men jag känner verkligen ingen äpplesmak. -Matte86

Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
2014-08-22 00:01:32 - sadekmirza
Betyg: 1 kamel
Detta betyg är enbart för smaken. När jag luktade på den så kände jag en "kemisk" lukt. Den smakade inte lika illa som den luktade men detta är långt ifrån vanlig Al-Fakher 2 äpple tobak. Den smakade inte äpple alls samt att den hade en väldigt artificiell smak. När jag slutade röka så kände jag att smaken var kvar i munnen som inte var så värst bra. Rekommenderar ej denna smak.
2013-01-03 03:16:21 - blandsaft
Betyg: 3 kameler
Denna smak är dock lakrits-baserad så du kommer känna en stark hint av lakrits när du röker denna och kanske lite mindre av äpple, den får minus för det! Riktigt tjock & fin rök! Lite hjälp till er nybörjare; När ni röker Shiazo borde ni använda "VORTEX"-huvud för att behålla mer av smaken. (Finns på hemsidan för en billig peng). Sedan tycker vissa att det blir bättre smak om man låter Shiazo'n värmas (bakas) av värmen ett tag innan man börjar själva riktiga rökningen! Trevlig rökning!
2012-03-18 18:58:48 - Matte86
Betyg: 3 kameler
Köpte denna i butik i Malmö. Var extremt taggad på att prova att röka stenar... men jag blev besviken. Rökbildningen är fantastisk, riktigt tjock och "krämig", men det känns meningslöst att röka något som är smaksatt när det inte smakar något. Jag kanske gör fel, men jag känner verkligen ingen äpplesmak.
2011-11-24 16:38:40 - aliasmr
Betyg: 5 kameler
Helt okej för att röka stenar! lite mindre smak än "riktig" tobak men ett mycket hälsosammare val!
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com