Visa:
Phunnel Bowl Large - Vit
Har du alltid önskat få ut mer smak? Detta huvud är specialdesignat för att behålla saften i tobaken, då det inte finns några hål i botten av huvudet där saften i normala huvuden rinner ner. Phunnel-huvudet har ett stort hål som är upphöjt i mitten av huvudet och pga detta kan inte saften rinna ut, utan bevaras i huvudet. Resultatet blir mycket mer och bättre smak och även mycket längre röksessioner, då tobaken inte brinner upp lika snabbt!

Ett måste för alla finsmakare!

Till skillnad från vanliga keramikhuvuden, så ska man här packa ihop tobaken, så att man får in mer tobak i huvudet. Rekommendationen är att använda dubbla lager aluminiumfolie och när man sedan gör hålen, så gör man små hål i tre cirklar, MEN inte i mitten! Den upphöjda delen av keramikhuvudet ska inte ha hål över sig.

En tobaksladdning i ett standardhuvud kan man röka i 40-60 min. En laddning i Phunnel Bowl kan rökas i 2-3 timmar!
Det bästa av allt - tobaken smakar riktigt bra under HELA röksessionen!

Phunnel-bowl passar alla vattenpipor där keramikhuvud av modellen ”hona” används.

Höjd: 12 cm
Diameter: 8 cm
119:-

Höjd: 12cm

Vikt: 220g

Land: USA

Art nr: 22-0038
Användarbetyg och recensioner

Medelbetyg:
Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel

Slumpmässig kommentar:

Efter att ha kört med den några gånger hade jag kunnat betala det dubbla utan problem. Detta är en billig men otrolig uppgradering av din vattenpipa! WOW WOW WOW säger jag bara, så mycket bättre rökning och så mycket enklare. Varför är inte alla keramikhuvuden så här? Ger utan problem 3-4 timmars rökning. Kolet kan ligga på samma plats mycket längre. Dock så passar inga av de vindskydd som vattenpipan.com säljer. -Taskete

Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
2011-12-19 18:09:23 - Taskete
Betyg: 5 kameler
Efter att ha kört med den några gånger hade jag kunnat betala det dubbla utan problem. Detta är en billig men otrolig uppgradering av din vattenpipa! WOW WOW WOW säger jag bara, så mycket bättre rökning och så mycket enklare. Varför är inte alla keramikhuvuden så här? Ger utan problem 3-4 timmars rökning. Kolet kan ligga på samma plats mycket längre. Dock så passar inga av de vindskydd som vattenpipan.com säljer.
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com