Visa:
Steamulation Classic Platinum Clear
Steamulation Classic Platinum kombinerar tidlös design med innovativ och fascinerande teknologi.
Steamulation defineras av denna formel och gör den till en av de mest unika vattenpiporna på marknaden med en rökupplevelse utan dess like.

Stam och vas kopplas ihop med en patenterad teknik (Steamclick 360 system) där du varken behöver packning eller ens skruva eller vrida ihop dem. Dra bara ned cylindern på vasen och sätt i stammen. Släpp cylindern och de sitter ihop perfekt.

Stammen roterar även runt sin egen axel, vilket underlättar när fler röker och gör den ännu stadigare.

Den har som standard 4 slangkopplingar (det medföljer dock endast en slanganslutning), vilket möjliggör att upp till 4 pesoner kan röka samtidigt. Samtliga anslutningar har även backventiler, så att man inte behöver hålla för sitt slangmunstycke om man är fler som röker samtidigt. Slangkopplingarna fungerar även som ventiler om man plockar bort ventilkulan från "huvudanslutningen", dvs den anslutning som man röker ifrån.

Den har en helt unik och patenterad variant på diffuser. Den gör rökupplevelsen helt magisk. Det är så enkelt att inhalera att det nästan känns som att vattenpipan röker åt dig.

Vasen är av kristall och handgjord. Den mäter ca 10 mm i tjocklek och pryds av en ring samt Steamulation-logga i ett av världens mest dyrbara material - rent platinum.
Enbart vasen väger ca 2,5 kg.

Levereras med äkthetsintyg och ett märke på vasen som garanterar äktheten.

Höjd: 52 cm
Vikt: 4,8 kg

Detta ingår: Glasvas (kristall m. platinum), metallstam med patenterad diffuser, kolfat och en slanganslutning som inte kräver någon packning.

Huvud och slang köps till separat.

Glöm inte tobak och kol.

Munstycken som passar denna produkt är typen Duo Hona/Hane Färgade
3395:-

Höjd: 52cm

Vikt: 4.8kg

Land: Germany

Art nr: 01-0640
Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com