Visa:
Ice Rockz - Ice Fresh 120 gr.
Se videon om hur man använder denna produkt.
(öppnas i ett nytt fönster)


Ice Rockz är en vidareutvecklad och förfinad efterföljare till Shiazon.

Det är en produkt som helt ersätter tobak och andra nikotinfria alternativ som avger rök och smak i samband med att en förbränning äger rum.

Ice Rockz används på precis samma sätt som vanlig vattenpiptobak och när den hettas upp, så frigörs en tjock och mild ånga med intensiv smak. Det kommer att se ut och kännas som vanlig rök när den är som bäst. Den stora skillnaden är att det inte är rök, utan endast en simulering av rök.

Ingen förbränning äger rum, så det är inte rök man får i sig, utan endast ånga. Med andra ord så är detta det minst skadliga alternativet av vattenpiprökning.

OBS! Skaka burken i ca 10 sekunder innan användning och fyll keramikhuvudet upp till kanten för bäst resultat.
75:-

Vikt: 150g

Art nr: 35-0117
Användarbetyg och recensioner

Medelbetyg:
Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel

Slumpmässig kommentar:

Kommer väldigt tjock rök med fräsch smak. Jag använde mig av ett Mockingbird kamin huvud, och körde då med 4a kolbitar för att få ut den bästa röken utan att bränna smaken. Smaken höll i ca 2 timmar, vilket var skönt då man slapp byta ut den flera gånger. Testade Shiazo också, och jag anser att Ice Rocks både smakar mer samt håller längre (Shiazo höll ca 1 timme). Röken var dock lika tjock med båda, om inte till och med lite tjockare med Shiazo. -Darkiller

Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
2018-04-08 12:42:11 - Darkiller
Betyg: 5 kameler
Kommer väldigt tjock rök med fräsch smak. Jag använde mig av ett Mockingbird kamin huvud, och körde då med 4a kolbitar för att få ut den bästa röken utan att bränna smaken. Smaken höll i ca 2 timmar, vilket var skönt då man slapp byta ut den flera gånger. Testade Shiazo också, och jag anser att Ice Rocks både smakar mer samt håller längre (Shiazo höll ca 1 timme). Röken var dock lika tjock med båda, om inte till och med lite tjockare med Shiazo.
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com