Visa:
Kaloud Samsaris Vitria II Hybrid Bowl
Titta närmare på Samsaris Vitria II här

Detta är ett helt nytt typ av huvud som kommer från skaparna av Kaloud Lotus och Vitria II är den senaste uppdateringen av Samsaris-huvudet som har utformats speciellt för perfekt kompatibilitet med Kaloud Lotus. Detta senaste huvud är större än föregångarna, vilket leder till framförallt ännu bättre och längre röksessioner.

Huvudet är i silikon och delen där man placerar tobaken är helt i glas och utformat för att Kaloud Lotus ska sitta helt perfekt på huvudet utan risk att ramla av. Lotusen vilar helt på glasdelen, vilket gör att silikonet inte kommer att påverkas eller förändras över tid.

Huvudets inre består av flera separata kammare som alla ska fyllas upp med tobak till den markerade linjen. Dessa kammare har skapats för att maximalt utnyttja värmen från Lotusen och på så sätt få ut det mesta av din tobak. Du kan även använda dessa separata kammare för att enkelt mäta hur mycket av varje smak du använder när du mixar smaker.

Du kan givetvis använda Samsaris Vitria II med vanligt folie också, men man får ut den maximala potentialen tillsammans med Kaloud Lotus.

Huvudets centrum har utformats som en Phunnel Bowl, med endast ett hål upphöjt i mitten, för bäst luftgenomströmning och för att slippa tappa smakvätska från tobaken.

Se här hur du packar detta huvud på rätt sätt

Några fördelar med Kaloud Samsaris Vitria II:
- Du behöver inte använda lika mycket tobak
- Du spar in på kolet (tillsammans med Lotusen)
- Du slipper folie (tillsammans med Lotusen)
- Längre och godare röksessioner
- Enkel att rengöra

Diameter: 9,5 cm
Höjd: 10,5 cm

I varje förpackning finns ett unikt serienummer som garanterar äktheten hos produkten.
449:-

Vikt: 0.6kg

Land: USA

Art nr: 22-0144
Användarbetyg och recensioner

Medelbetyg:
Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel

Slumpmässig kommentar:

Har du en riktigt bra vattenpipa men inte Kaloud Samsaris Vitria II och Kolud Lotus så köp dessa,och din vattenpipsrökning kommer att leverera en ny Dimension.Helt fantastiska uppgraderingar,värt varenda krona -Clint

Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
2017-08-03 23:18:51 - Clint
Betyg: 5 kameler
Har du en riktigt bra vattenpipa men inte Kaloud Samsaris Vitria II och Kolud Lotus så köp dessa,och din vattenpipsrökning kommer att leverera en ny Dimension.Helt fantastiska uppgraderingar,värt varenda krona
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com