Visa:
Art Hookah Temple 45 V4
Detta är originalet och ska inte jämföras med billigare glaspipor.

Den är tillverkad av ett speciellt härdat glas för extra tålighet och för att man inte ska behöva oroa sig för att den kanske spricker om man tex tillsätter massa is. Alla glasdelar tål även värme upp till 800 grader, vilket innebär att man kan placera glödande kol på vilken del som helst utan att behöva oroa sig för att glaset ska spricka.

Den väl tilltagna storleken på vasen gör att man per automatik får en mycket stadig vattenpipa och med en generös öppning, så är det väldigt enkelt att blanda cocktails.

Den medföljande LED-lampan gör att du med fjärrkontrollen kan välja passande färg eller om du vill att den skiftar färg kontinuerligt. Det är en liten detalj som gör väldigt mycket för att Art Hookah blir det självklara valet för alla viktiga events och fester - 100% blickfångare!

Endast fantasin sätter gränsen för hur många olika variationer av skapelser du kan åstadkomma med denna.

Detta är den ultimata vattenpipan för frukthuvuden, men går givetvis även att använda med vanliga huvuden om man så önskar.

Det sitter en inbyggd diffuser på slutröret (en massa små hål längst ned på röret som ligger under vattnet). Resultatet ger ett mycket bättre tryck, enklare drag och mindre vibrationer när den används.

Ventilen är gjord av aluminium och ger framförallt två fördelar. Bättre tätning och ventilering samt mycket enklare rengöring.

Det medföljer en tvättbar silikonslang med en stålspiral vid anslutningen för att hindra slangen från att vika sig. Munstycket är helt gjort i aluminium, så kan det inte bli annat än en fantastisk upplevelse och fröjd för ögat när du ser din egen mix i vasen bubbla runt och skapa härlig rök som du ser igenom hela vattenpipan.

Höjd: 46 cm

Detta medföljer:
- Vas
- Stam
- Kolfat
- Ventil i aluminium
- Silikonslang
- Munstycke i aluminium
- Slanganslutning i aluminium
- LED-lampa med fjärrkontroll
- Instruktionshäfte

Obs!
LED-lampan levereras utan batterier (3x AAA).
Fjärrkontrollen levereras dock med batteri.
2598:-

Höjd: 46cm

Vikt: 4.5kg

Antal slangar: 1st

Art nr: 01-0520
Användarbetyg och recensioner

Medelbetyg:
Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel

Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com