Visa:
Jeff´s 7 Elements TOBAK
Se en supersnabb video om hur man använder denna produkt.
(öppnas i ett nytt fönster)


Detta är en färdigbehandlad specialtobak för vattenpipa som väntar på att få blandas ihop med önskad smak (melass). Man häller antingen över en flaska melass från Jeff´s eller 3 påsar från Golden Shisha på denna tobak, så får man en färdig vattenpiptobak på mellan 145-160 gram. Du kan givetvis även blanda i en tredjedel av denna tobak i en påse Golden Shisha-melass

Ge tobaken tid att absorbera så mycket smak som möjligt från melassen. Bäst resultat uppnås efter minst 3-4 dagar i normal rumstemperatur.

Tobaken som vi använder oss av är Flue Cured Virginia (FCV), kallas också för Premium Virginia Tobacco eller Virginia Blend.

Tobakens nikotinhalt: 2%
Nikotinhalt i den färdigblandade produkten: 0,25%

Glöm inte köpa till önskad smak här
99:-

Vikt: 20g

Art nr: 02-0110
Användarbetyg och recensioner

Medelbetyg:
Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel

Slumpmässig kommentar:

Efter en 7-årig paus från vattenpievärlden pga barn, så återkommer vi och inser att vår favorittobak inte går att få tag på. Vi provade denna med mint/grape och har nu en ny favorit! Tobaken är lite mer bladig och känns inte som en sörja och smaken blir fantastisk! -Oonah

Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
2017-10-13 23:15:24 - jola998
Betyg: 5 kameler
*edit: Kaloud Lotus och Kaloud Samsaris Vitria II Hybrid Bowl. :)
2017-10-13 23:11:23 - jola998
Betyg: 4 kameler
Betyg 3-5/5. Tobaken är grovbladig och behöver marinera i melass åtminstone 2 veckor. Blir snabbt bränd om man använder ett huvud som Kaloud Lotus och tobaken inte är tillräckligt fuktig. Smakmässigt och när man testat hur egna pipan fungerar bäst så är det utan tvekan 5/5 i betyg. Sweet cherry är ett måste!
2017-08-13 11:01:57 - Oonah
Betyg: 5 kameler
Efter en 7-årig paus från vattenpievärlden pga barn, så återkommer vi och inser att vår favorittobak inte går att få tag på. Vi provade denna med mint/grape och har nu en ny favorit! Tobaken är lite mer bladig och känns inte som en sörja och smaken blir fantastisk!
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com