Visa:
Phunnel Bowl Small - Svart
Har du alltid önskat få ut mer smak? Detta huvud är specialdesignat för att behålla saften i tobaken, då det inte finns några hål i botten av huvudet där saften i normala huvuden rinner ner. Phunnel-huvudet har ett stort hål som är upphöjt i mitten av huvudet och pga detta kan inte saften rinna ut, utan bevaras i huvudet. Resultatet blir mycket mer och bättre smak och även mycket längre röksessioner, då tobaken inte brinner upp lika snabbt!

Ett måste för alla finsmakare!

Till skillnad från vanliga keramikhuvuden, så ska man här packa ihop tobaken, så att man får in mer tobak i huvudet. Rekommendationen är att använda dubbla lager aluminiumfolie och när man sedan gör hålen, så gör man små hål i tre cirklar, MEN inte i mitten! Den upphöjda delen av keramikhuvudet ska inte ha hål över sig.

Tobaken räcker längre i detta huvud.
Det bästa av allt - tobaken smakar riktigt bra under HELA röksessionen!

Phunnel-bowl passar alla vattenpipor där keramikhuvud av modellen ”hona” används.

Höjd: 13 cm
Diameter: 7 cm
89:-

Höjd: 13cm

Vikt: 220g

Land: USA

Art nr: 22-0067
Användarbetyg och recensioner

Medelbetyg:
Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel

Slumpmässig kommentar:

Rekomenderas stor förbättring jämfört den man får med de flesta piporna. smaken håller mer och är "mjuk" i 1-2 timmar. Tänk på att inte packa upp den för mycket och ha bra med luftflöde genom tobaken. Perfekta storleken till om du vill använda en Kaloud Lotus. dessa i kombination kan få din 300 koners pipa att prestera lika mycket kom en pipa värd 1000 kronor. -Qomar

Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
2013-08-16 14:33:43 - Qomar
Betyg: 5 kameler
Rekomenderas stor förbättring jämfört den man får med de flesta piporna. smaken håller mer och är "mjuk" i 1-2 timmar. Tänk på att inte packa upp den för mycket och ha bra med luftflöde genom tobaken. Perfekta storleken till om du vill använda en Kaloud Lotus. dessa i kombination kan få din 300 koners pipa att prestera lika mycket kom en pipa värd 1000 kronor.
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com