Visa:
Slang, Nammor Yellow
Strävar du efter den perfekta rökupplevelsen, så är denna fantastiska slang ett måste! Ingen annan slang på marknaden kan mäta sig med en Nammor-slang! Tjockleken på denna slang gör att man får otroligt mycket bättre rökutveckling än med standardslangar. Därmed blir även smaken mycket mer påtaglig och man kan njuta till max.

Slangens innanhölje är helt gjort i gummi, vilket gör att den går att rengöra utan att man behöver oroa sig för att ståltråden som finns inuti de flesta slangar rostar och ger dålig bismak. Munstycket är avtagbart för enklare rengöring och förvaring. Spola igenom slang och munstycke efter varje röksession för bästa resultat och smakupplevelse.

Längd: 200 cm
(varav handtag + munstycke är 44 cm)

OBS! Om du ska använda slangen till en vattenpipa från Aladin (Tummy, Bell, Tree, Loop, Zebra, Barcelona, Mogadishu, Berlin, Saigon, Bali, Lima, Bangkok eller Beirut), så behöver du köpa till 2 extra slangpackningar för att det ska hålla tätt.

Munstycken som passar denna produkt är typen hane
269:-

Vikt: 350g

Land: USA

Art nr: 17-0040

Denna vara är tillfälligt slut..
Användarbetyg och recensioner

Medelbetyg:
Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel Vattenpipan.com - Kamel

Slumpmässig kommentar:

Har en liknade slang och kan inget annat än att rekommendera den. Enda negativa är ja fysatan va smutsig den blir och vad snabbt. Annars funktionellt är den ass bra 5 kammeler. -Qomar

Du måste vara inloggad för att kunna skriva kommentarer

Ännu inte medlem? - Klicka här
Medlemmar loggar in längst upp till vänster.
2013-08-13 22:14:18 - Qomar
Betyg: 5 kameler
Har en liknade slang och kan inget annat än att rekommendera den. Enda negativa är ja fysatan va smutsig den blir och vad snabbt. Annars funktionellt är den ass bra 5 kammeler.
Leveransvillkor | info@vattenpipan.com